Saariselkä


Saariselän Patikkamatka.  

29.8.- 03.2021

Klikkaa Tulostettava: Saariselkä 2021


Lähdemme Saariselälle kokemaan kesän viimeisiä lämpimiä hetkiä. Syksy on alkanut ja itikat ovat kadonneet, mutta vielä on lämmintä patikoida. Nauttia tunturin tuulesta ja etsiä uusia polkuja. Vielä on leppoisaa istahtaa autiotuvan nuotiolle ja kuunnella luonnon ääniä.

 

LMOITTAUTUMINEN:

Soita tai viestittele Seppo-Juhanille puh. 040 5060 330, tai sähköposti: matkat@sjoy.fi

KYLPYLÄHOTELLI

Holiday Club Saariselän kylpylähotellissa on 139 tilavaa ja viihtyisää huonetta. Kahden hengen huoneita on 134 ja saunallisia superior-huoneita 5.  Kaikki huoneet ovat savuttomia ja osa huoneista soveltuu myös allergikoille. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Holiday Club Saariselälle. Lemmikeistä perimme erillisen siivousmaksun.
Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kylpylän kanssa, joten voit mennä altaille ja hoito-osastolle suoraan huoneestasi vaikka kylpytakissa. Kylpytossut voit ostaa käyttöösi
hotellin vastaanotosta.

Hotellimme Saariselän matkailukeskuksessa on lähellä rinteitä, latuja vaellusreittejä ja palveluita. Saariselän hyvin hoidettu, monipuolinen ulkoiluverkosto lähtee heti hotellien ovelta ja kiertelee tunturilta toiselle sukellellen metsän siimekseen ja sieltä taas uudelleen tunturiin.

Saariselän Keväthanget

Vielä on Lapissa lunta, vaikka etelässä jo purot solisevat. Lähde vielä viimeisille hangille ja keväiseen auringon paisteeseen Saariselälle. Matkaan lähdemme Lahdesta ja ajamme Heinola – Jväskylä reittiä joten matkaltakin mukavasti pääsee kyytiin. Jos ei vaikka “sukseilu maita, niin tekemistä löytyy moneen makuun. Vaikka pulkkailemaan!

Klikkaa:  HIIHTO 2019-2Mt

Voit tiedustella lisää Seppo-Juhanilta.
Soita: Seppo-Juhani: 040 5060 330, tai sähköposti: matkat@sjoy.fi