Saariselkä


Saariselän Patikkamatka 2024  

Klikkaa Tulostettava: Saariselkä-2024


Lähdemme Saariselälle kokemaan kesän viimeisiä lämpimiä hetkiä. Syksy on alkamassa ja itikat ovat kadonneet, mutta vielä on lämmintä patikoida. Nauttia tunturin tuulesta ja etsiä uusia polkuja. Vielä on leppoisaa istahtaa autiotuvan nuotiolle ja kuunnella luonnon ääniä.

 

Ilmoittautumiset Patikalle —- viimeistään——   mennessä!

LMOITTAUTUMINEN:

Soita tai viestittele Seppo-Juhanille puh. 040 5060 330, tai sähköposti: matkat@sjoy.fi

KYLPYLÄHOTELLI

Eniten käytämme Holiday Club Saariselän kylpylähotellia, jossa on 139 tilavaa ja viihtyisää huonetta. Kahden hengen huoneita on 134 ja saunallisia superior-huoneita 5.  Kaikki huoneet ovat savuttomia ja osa huoneista soveltuu myös allergikoille. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Holiday Club Saariselälle. Lemmikeistä perimme erillisen siivousmaksun.
Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kylpylän kanssa, joten voit mennä altaille ja hoito-osastolle suoraan huoneestasi vaikka kylpytakissa. Kylpytossut voit ostaa käyttöösi hotellin vastaanotosta.

Hotellimme Saariselän matkailukeskuksessa ovat lähellä rinteitä, latuja vaellusreittejä ja palveluita. Saariselän hyvin hoidettu, monipuolinen ulkoiluverkosto lähtee heti hotellien ovelta ja kiertelee tunturilta toiselle sukellellen metsän siimekseen ja sieltä taas uudelleen tunturiin.

Klikkaa Tulostettava:  

Voit tiedustella lisää Seppo-Juhanilta.
Soita: Seppo-Juhani: 040 5060 330, tai sähköposti: matkat@sjoy.fi