Saariselkä syksy


 Patikkamatka Saariselkä

 Holiday Club Saariselkä  9/2021

 

TULOSTETTAVA MATKAOHJELMA KLIKKAA TÄSTÄ Saariselkä 2021

TEKEMISTÄ TUNTURISSA
Syksyn aktiviteeteistä suosituimmat ovat luonnollisesti vaellus ja retkeily. Erävaelluksen ohella syksystä voi nauttia marjastamalla ja sienestämällä. Syyskuu on parasta aikaa puolukan poimintaan. Palveluista löytyy lisäksi runsaasti omakustanteista toimintaa.

REITIT JA POLUT: Teemalliset Tunturiin -lähireitit tarjoavat tarinallisia päiväretkireittejä niin aloitteleville kuin kokeneillekin retkeilijöille. Kaikilta lähireiteiltä löytyy jokin luonnon tarkkailuun liittyvä teema. Reitit sopivat hyvin  luonnossa ensi kertaa liikkuville matkailijoille.

MONOTANSSIT LAANILASSA
Perinteiset monotanssit Laanilassa on jokaisen koettava!
Vuodesta 1984 asti järjestettyjä monotansseja tanssitaan sesongin jokaisena päivänä elävän musiikin ja levyjen tahdissa klo 14 -17 välisenä aikana. Laanilan ja Saariselän välimatka vain 3,5 km matkan.

KYLPYLÄ
Kylpylä on paras paikka rentoutua reippaan ulkoilun jälkeen. Voit nauttia olostasi porealtaassa ja vesihieronnassa, käydä välillä ihanissa hemmotteluhoidoissa ja levähtää saunan lämmössä. Lämpimät löylyt rentouttavat ja tuovat nautinnollista vastapainoa päivän aktiviteeteille.

SAARISELÄN KAUPPAKESKUS KUUKKELI
Saariselän kauppakeskus Kuukkelista saat lähes kaiken mitä tarvitset lomallasi. Täällä voit ostaa elintarvikkeet ja Lapin herkut. Päivittäin saa tuoreita tuotteita Kuukkelin kotileipomosta ja voi käydä ruokailemassa ravintolassa, missä tarjotaan Kuukkelin kotikeittiön valmistamia ruokia. Kuukkelista löydät myös kodin tavarat, tekstiilit, matkamuistot ja lääkekaapin.  Myös postiasiat . Alakerrassa sinua palvelevat taksi ja Alko. Veikkaus. Palvelee joka päivä läpi vuoden klo 9-21.

MATKAOHJELMA ALLA

Tulostettava Saariselkä 2021

LYHYESTI
Ajoreitti: Lahti, Heinola, Jyväskylä, Saariselkä,  paluu Jyväskylä, Heinola, Lahti..

1. pv. Lähtö Lahdesta klo 5:00. Majoitumme  Holiday Club Saariselkä kylpylään. Puolihoidon varanneilla ruokailu vielä illalla.

2. pv. Aamiainen. Klo 10:00 startti hotellin edestä Rumakurulle Seppo-Juhanin kanssa (sauvat mukaan).
Nautimme syksyisestä ilmasta ja luonnon rauhasta. Päivällinen puolihoitolaisille.

3. pv  Aamiainen.  Tankavaaran retkelle lähtö klo 10. 4. pv Aamiainen. Aamun lenkkeilyä ja iltapäivällä kokoonnumme yhteisen hetken viettoon. Päivällinen hotellilla.

5. pv Aamiainen. Norjan retkelle lähtijät lähtö klo 08.00. Tämä on koko päivä retki. Poikkeamme Pykeijassa ja kierrämme Suomi-neidon pään.
Retken hinta 70€. Palaamme iltapäivällä majapaikkaamme jossa odottaa päivällinen.
Muilla vapaa ulkoilupäivä.

 

. Ulkoilua kukin omaa tahtia. Nautimme syksyisestä ilmasta ja  luonnon rauhasta. Saariselän maastossa on helppo kerätä voimia tulevaa talvea varten. Puolihoitolaisia odottaa taas päivällinen.

6. pv  Klo 7:00 aamiainen.  Klo 8:00 lähdemme kotimatkalle.

 

Hinta

 495€/ henk, puolihoidolla /2 hengen huoneessa (majoitus+aamiainen+päivällinen)
120€/ yhden hengen huonelisä.

sis. bussikuljetuksen , hotellisaunan, Patikkaretki Rumakurulle Seppo-Juhanin kanssa omat eväät mukaan, (Saariselältä löytyy pienempiä lenkkejä hotellin lähimaastosta).  Meno ja paluumatkan ruokailut eivät sisälly  matkan hintaan.  Muutokset vielä mahdollisia.

Retkien hinnat

Tankavaara 10€/hlö
Norja Pykeija 70€ /hlö (omakustanne ruokailu Pykeijassa)) 😀 Pykeija Bistro Facebook linkki tästä
Holiday Club Saariselkä 😀 Kylpylän omat sivut

IMG_6182

Tankavaarassa tanssitaanNäyttökuva 2020-6-16 kello 13.07.16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunto-hirmuille tarjolla lyhyitä ja pitkiä hyvin merkattuja lenkkipolkuja.  Mukava päiviä tiedossa, kaikki mukaan! Saariselällä monipuolisista palveluista löytyy runsaasti omakustanteista toimintaa esim. – Pyörä- sauvavuokrausta  – erilaisia aktiviteetteja, mönkijöillä ja ilman. – Ohjelmoituja Porotilalla käyntejä  – Hierontaa, hemmottelua  ja iltamenoja!
Jokaiselle jotain.

Sjoy Travel/ Seppo-Juhani Oy                                               Yhteystiedot
Toivontie 2                                                                                     Seppo-Juhani 040 5060 330
16730 KUTAJÄ̈RVI ,FINLAND                                                        Arja  040 523 3838
www.sjoy.fi                                                                                     e-mail: matkat@sjoy.fi

Noudatamme yleisiä valmismatka ehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajaviraston
Haapaniemenkatu 4 A / PL5
00531 Helsinki
puh. 09-77261
www.kkv.fi