Saariselkä syksy


 Patikkamatka Saariselkä

 Holiday Club Saariselkä  

 

Varaukset viimeistään  mennessä!

 

TULOSTETTAVA MATKAOHJELMA
KLIKKAA TÄSTÄ 

TEKEMISTÄ TUNTURISSA
Syksyn aktiviteeteistä suosituimmat ovat luonnollisesti vaellus ja retkeily. Erävaelluksen ohella syksystä voi nauttia marjastamalla ja sienestämällä. Syyskuu on parasta aikaa puolukan poimintaan. Palveluista löytyy lisäksi runsaasti omakustanteista toimintaa.

REITIT JA POLUT: Teemalliset Tunturiin -lähireitit tarjoavat tarinallisia päiväretkireittejä niin aloitteleville kuin kokeneillekin retkeilijöille. Kaikilta lähireiteiltä löytyy jokin luonnon tarkkailuun liittyvä teema. Reitit sopivat hyvin  luonnossa ensi kertaa liikkuville matkailijoille.

MONOTANSSIT LAANILASSA HISTORIAA
Vuodesta 1984 asti järjestettyjä monotansseja tanssittiin sesongin jokaisena päivänä elävän musiikin ja levyjen tahdissa klo 14 -17 välisenä aikana. Laanilan ja Saariselän välimatka vain 3,5 km matkan.Perinteiset monotanssit Laanilassa ovat nyt loppuneet. Keväällä 2022 yksityiset perustivat osakeyhtiön ja pyörittivät monotansseja 15.huhtikuuta 2022 saakka. Jatkosta ei tällähetkellä tietoa.

KYLPYLÄ
Kylpylä on paras paikka rentoutua reippaan ulkoilun jälkeen. Voit nauttia olostasi porealtaassa ja vesihieronnassa, käydä välillä ihanissa hemmotteluhoidoissa ja levähtää saunan lämmössä. Lämpimät löylyt rentouttavat ja tuovat nautinnollista vastapainoa päivän aktiviteeteille.

SAARISELÄN KAUPPAKESKUS KUUKKELI on siirtynyt väliaikaisiin tiloihin SIULAAN.
K-Market Kuukkelin uudet liiketilat mahdollistavat monipuolisen tarjonnan, ja Kuukkelin palveluja jatketaan lähes entisessä laajuudessaan. K-Market Kuukkeli vastasi kaikista tarvittavista muutostöistä Siulassa. K-Marketin kerroksessa palvelevat myös Kuukkelin kotileipomo ja -kotikeittiö, josta myydään mukaan valmista ruokaa – muun muassa Kuukkelin poronkäristystä ja pizzoja.

Samassa kerroksessa palvelevat myös Inari-Saariselän Keskusvuokraamo, Majoitus Kuukkelin vastaanotto, Kuukkelin pyörävuokraamo ja aktiviteettien myyntitoimisto. Pääkerroksessa ovat myös Saariselän Posti, Matkahuolto ja lääkekaappi. Myös Alko on aukeamassa tiloihin lähiaikoina.

Kokonaan uuden kauppakeskuksen suunnittelu Kuukkelin entiselle paikalle alkaa toukokuussa, ja valmistuminen tapahtuu ensi vuoden aikana.

 

MATKAOHJELMA ALLA

Saariselkä  netklikkaa

Varaukset viimeistään —– mennessä

LYHYESTI

Ajoreitti: Lahti, Heinola, Jyväskylä, Saariselkä,  paluu Jyväskylä, Heinola, Lahti..

1. pv. Lähtö Lahdesta klo 5:00. Majoitumme  Holiday Club Saariselkä kylpylään. Puolihoito, ruokailu vielä illalla.

2. pv. Aamiainen. Klo 10:00 startti patikalle hotellin edestä  Seppo-Juhanin kanssa (sauvat mukaan).
Nautimme syksyisestä ilmasta ja luonnon rauhasta. Päivällinen puolihoitolaisille.

3. pv  Aamiainen.  Tankavaaran retkelle lähtö klo 10.

4. pv Aamiainen. Ulkoilua kukin omaa tahtia. Nautimme syksyisestä ilmasta ja  luonnon rauhasta. Saariselän maastossa on helppo kerätä voimia tulevaa talvea varten. Puolihoitolaisia odottaa päivällinen.

5. pv Aamiainen.lenkkeilyä ja iltapäivällä klo 13 kokoonnumme yhteisen hetken viettoon. Hotellilla päivällinen.

6. pv  Klo 7:00 aamiainen.  Klo 8:00 lähdemme kotimatkalle.

 

Hinta

 €/ henk, puolihoidolla /2 hengen huoneessa (majoitus+aamiainen+päivällinen)
€/ yhden hengen huonelisä.

sis. bussikuljetuksen , hotellisaunan, Patikkaretki Rumakurulle Seppo-Juhanin kanssa omat eväät mukaan, (Saariselältä löytyy pienempiä lenkkejä hotellin lähimaastosta).  Meno ja paluumatkan ruokailut eivät sisälly  matkan hintaan.  Muutokset vielä mahdollisia.

 

Retkien hinnat

Tankavaara €/hlö
Norja Pykeija € /hlö vähintään 15 lähtijää, (omakustanne ruokailu Pykeijassa)) 😀 Pykeija Bistro Facebook linkki tästä
Holiday Club Saariselkä 😀 Kylpylän omat sivut

IMG_6182

Tankavaarassa tanssitaanNäyttökuva 2020-6-16 kello 13.07.16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuntohirmuille tarjolla lyhyitä ja pitkiä hyvin merkattuja lenkkipolkuja.  Mukava päiviä tiedossa, kaikki mukaan! Saariselällä monipuolisista palveluista löytyy runsaasti omakustanteista toimintaa esim. – Pyörä- sauvavuokrausta  – erilaisia aktiviteetteja, mönkijöillä ja ilman. – Ohjelmoituja Porotilalla käyntejä  – Hierontaa, hemmottelua  ja iltamenoja!
Jokaiselle jotain.

 

 

 

Sjoy Travel/ Seppo-Juhani Oy                                               Yhteystiedot
Toivontie 2                                                                                     Seppo-Juhani 040 5060 330
16730 KUTAJÄ̈RVI ,FINLAND                                                        Arja  040 523 3838
www.sjoy.fi                                                                                     e-mail: matkat@sjoy.fi

Noudatamme yleisiä valmismatka ehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajaviraston
Haapaniemenkatu 4 A / PL5
00531 Helsinki
puh. 09-77261
www.kkv.fi