SJOY Travel matkojen lisä- ja erityisehdot


<<< palaa

Sjoy Travel /seppo-Juhani Oy:n Erityisehdot

1.  Varaus- ja maksuehdot

Viron ja kotimaan kylpylämatkoilla ennakkomaksu on 100 €/hlö. Ennakkomaksu maksetaan noin viikon kuluttua varauksesta. Loppumaksu on suoritettava viimeistään 35 vrk ennen matkan alkua. Jos matka varataan alle 35 vrk ennen matkan alkua, on koko matkan summa suoritettava heti varauksesta.

2. Peruutuskulut  ilman erityistä syytä tapahtuvissa peruutuksissa

Asiakkaan peruuttaessa matkan ilman erityistä , veloitetaan häneltä peruutuskulujen lisäksi todelliset, palveluntuottajien (esim. lennot, majoitus, teatteri- ja konserttiliput) veloittamat kulut täysimääräisinä. Kirjoitetuista lentolipuista ei yleensä suoriteta takaisinmaksua. Nimilistojen lähetyksen jälkeen hotellihuoneista ja laivalipuista ei myöskään yleensä  suoriteta takaisinmaksua. Matkustajan peruuttaessa matkan on toimistokulut 35 € / henkilö, mikäli matkan hinta on alle 200 € . Mikäli matkan hinta on yli 200€ /peritään 50€.

2.1) Matkustaja voi peruuttaa kotimaan matkan ilman erityistä syytä seuraavasti:

 • viimeistään 28 vrk ennen matkan alkua maksamalla toimistokulut.
 • myöhemmin kuin 28 vrk, mutta viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua maksamalla   25%  koko matkan hinnasta
 • myöhemmin kuin 14 vrk, mutta  viimeistään  ennen matkan alkua maksamalla 50 % matkan hinnasta
 • Alle 48 h  ennen lähtöpäivää perutuista matkoista ei takaisinmaksua.

 

2.2) Matkustaja voi peruuttaa lento- ja kaukomatkan ilman erityistä syytä seuraavasti:

 •     Peruutuskulut 50% (tilityshinnasta) 2 kk – 1kk ennen matkaa
 •     Peruutuskulut 75% kuukausi – 14 vrk ennen matkaa
 •     Peruutuskulut 100% kaksi viikkoa ennen matkaa

 

2.3)  Peruutuskulut – äkillinen sairaustapaus tai muu vakava tapahtuma

Tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava aina vakuutuksesta. Valmismatkalain 15§ 1.momentin 3.kohdan sekä YVE:n 5.1 kohdan mukaisesta peruutuksesta ja muutoksesta peritään toimistokuluna 35 € / henkilö, mikäli matkan hinta on alle 200 € ja 50 € / henkilö, mikäli matkan hinta on vähintään 200€. Tämän lisäksi peritään matkanjärjestäjälle aiheutuneet todelliset kulut, jotka jäävät kokonaan tai pääosin matkanjärjestäjän kannettavaksi sen vuoksi, että matkaa tai siihen liittyviä lisäpalve- luja ei saada myydyksi toiselle matkan yksilöllisyyden tai muun merkitykseltään vastaavan syyn takia.

3. Hinnanmuutokset

Sjoy Travelilla  on oikeus tarjota viime hetken alennusmatkoja. Alennetut hinnat  eiivät koske aikaisemmin varattuja matkoja. Kaikki hinnat, aikataulut ja retkiohjelmat ovat sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

4. Matkavakuutus

HUOM! Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa.

5. Ryhmän peruutus

5. Ryhmän peruutus

Koko ryhmä katsotaan peruutukseksi, mikäli ryhmän kokonaismäärä pienenee puoleen alkuperäisestä määrästä.

 • Ryhmän koko 10–50 henkilöä
 • 31 vrk ennen lähtöä voi koko ryhmä perua kuluitta
 • 30 vrk -14 vrk ennen lähtöä peruuntuneista paikoista kylpylä- ja hotelli paikasta veloitetaan 100€/hlö
 • Myöhemmin kuin 14 vrk peruutuneista paikoista koko matkan hinta
 • Kun matka on laskettu tietylle lähtijämäärälle, ja lopullinen lähtijämäärä onkin pienempi, matkanjärjestäjällä on oikeus hinnan korotukseen.

Ryhmä- ja erikoismatkojen ehdot määräytyvät matkakohtaisesti ja ne ilmoitetaan varausvahvistuksessa. Maksamalla varausmaksun matkustaja tai ryhmä hyväksyy matkaehdot.

Muutokset

Sjoy Travel ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista . Kaikki aikataulut, hinnat, ohjelmat jne. ovat sitoumuksetta, ja ne on aina matkaa varattaessa tarkistettava.

Muilta osin sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja.

SjoyTravel/Seppo-Juhani Oy

Yritys on merkitty seuraaviin rekistereihin: Kaupparekisteri, Työnantajarekisteri, Verohallinnon perustietorekisteri, Ennakkoperintärekisteri, Arvonlisäverorekisteri, Valmismatkarekisteri.

Valvova viranomainen:

Kuluttajavirasto :

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/yleiset_valmismatkaehdot/

Yleiset matkapakettiehdot.

 

<<< palaa