Saariselkä


 

Saariselän Keväthanget

Näyttökuva .02 31.8–05.9.2019                                         

Vielä on Lapissa lunta, vaikka etelässä jo purot solisevat. Lähde vielä viimeisille hangille ja keväiseen auringon paisteeseen Saariselälle. Matkaan lähdemme Lahdesta ja ajamme Heinola – Jväskylä reittiä joten matkaltakin mukavasti pääsee kyytiin. Jos ei vaikka “sukseilu maita, niin tekemistä löytyy moneen makuun. Vaikka pulkkailemaan!

Klikkaa:  HIIHTO 2019-2Mt

Saariselän Patikkamatka

31.8–05.9.2019

Lähdemme Saariselälle kokemaan kesän viimeisiä lämpimiä hetkiä. Syksy on alkanut ja itikat ovat kadonneet, mutta vielä on lämmintä patikoida. Nauttia tunturin tuulesta ja etsiä uusia polkuja.
Vielä on leppoisaa istahtaa autiotuvan nuotiolle ja kuunnella luonnon ääniä. 

  Klikkaa: MATKAOHJELMA_ 2019

ILMOITTAUTUMINEN:

Soita tai viestittele Seppo-Juhanille puh. 040 5060 330, tai sähköposti: matkat@sjoy.fi

 

HOTELLI RIEKONLINNA

Hotelli Riekonlinna on molemmilla matkoilla majapaikkamme.

Lapland Hotel Riekonlinna sijaitsee pohjoisimmassa Lapissa, Saariselällä. Ivalon lentokentälle on 25 minuutin ajomatka, . Hotellissa on 196 hotellihuonetta, joissa 48 on varustettu omalla saunalla ja joista 4 on minisviittejä. 72 huoneessa on internetyhteys. Huoneiden vakiovarustuksiin kuuluvat parveke, suihku, wc, minibaari, vedenkeitin, satelliittitv, radio, puhelin ja vaatteiden kuivauskaappi.

Hotellissa on 200 paikkainen ravintola Linnansali, kabinetit Asehuone (80 hlö)ja Linnanvintti (100hlö) sekä takkabaari. Riekonlinnassa on monipuoliset kokoustilat, auditorio on 184-paikkainen ja hotellissa on 13 kokous/ryhmätyötilaa, joihin mahtuu yhteensä 600 henkilöä. Hotellista löytyy myös Healhex-terveysliikuntakuntosali sekä Feel Good Street, leikkihuone, Business Center, lahjatavarakauppa ja suksien huolto/säilytystilat.Hotellimme Saariselän matkailukeskuksessa on lähellä rinteitä, latuja vaellusreittejä ja palveluita. Saariselän hyvin hoidettu, monipuolinen ulkoiluverkosto lähtee heti hotellien ovelta ja kiertelee tunturilta toiselle sukellellen metsän siimekseen ja sieltä taas uudelleen tunturiin.

Voit tiedustella lisää Seppo-Juhanilta.
Soita: Seppo-Juhani: 040 5060 330, tai sähköposti: matkat@sjoy.fi